نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین با حضور در مسجد صاحبالزمان (عج) محله باقرآباد، ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء، با نمازگزاران به گفتوگو پرداخت.
آیتالله حسین مظفری در این دیدار اظهار کرد: یکی از ویژگیهای اولیاء الهی این است که اگر دچار خطا، لغزش و اشتباهی شوند، به سرعت تلاش میکنند خطا و لغزش خود را جبران کنند و به اشتباه خود اعتراف کنند.
وی ادامه داد: یک نمونه از این معنا، داستان حضرت آدم (ع) است، وقتی خداوند ایشان و همسرش حوا (ع) را خلق کرد و در بهشت قرار داد، به آنها فرمود از هر کدام از این میوههای بهشتی که میخواهید بخورید، اما به فلان درخت نزدیک نشوید، این شجره ممنوعه است.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: وقتی که آدم (ع) و حوا (ع) مدتی در بهشت بودند، شیطان به سراغ آنها رفت و شروع به وسوسه آنها کرد و آنها را راضی کرد تا بروند از میوه این شجره ممنوعه تناول کنند، وقتی آنها این کار را کردند، خجالت کشیدند و به سرعت خود را با برگ درختهای بهشتی پوشاندند، خدای متعال هم به آنها فرمود از بهشت بیرون بروید، دیگر جای شما اینجا نیست، روی زمین هبوط کنید.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: حضرت آدم (ع) و همسرش از این اشتباهشان خیلی ناراحت شدند، گفتند خدایا ما اشتباه کردیم، اگر آمرزش، مغفرت و رحمت تو شامل حال ما نشود، خیلی ضرر کردهایم، آنها توبه کردند، خدا هم وقتی دید با صداقت و صراحت توبه کردهاند، توبهشان را پذیرفت.
وی خاطرنشان کرد: ما نیز باید از پدرمان حضرت آدم (ع) یاد بگیریم، وقتی اشتباه میکنیم، اشتباهمان را بپذیریم، توبه کنیم و اشتباه خود را بر دوش دیگران نیندازیم.
آیتالله مظفری تأکید کرد: نمونه دیگر این معنا، داستان حضرت یونس (ع) است، حضرت یونس (ع) پس از مدتی که در میان مردم تبلیغ کرد و کسی حرفش را گوش نکرد، نزد خدا شکایت کرد، از آسمان وحی نازل شد که این مردمان عذاب خواهند شد، وقتی حضرت این پیام را دریافت کرد قومش را رها کرد، در حالی که هنوز به حضرت فرمان نرسیده بود که قومت را رها کن، یعنی ایشان ترکاولی کرد.
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وقتی این اتفاق افتاد، یک سفر دریایی برای حضرت یونس (ع) پیش آمد و سوار کشتی شد، خدای متعال میفرماید یک نهنگ آمد و شروع به حرکت دادن کشتی کرد، به قید قرعه یونس (ع) را در آب انداختند تا غذای این نهنگ شود و کشتی را رها کند.
وی یادآور شد: نهنگ حضرت یونس (ع) را بلعید، وقتی آن حضرت در شکم نهنگ و در موقعیت بسیار خطرناکی قرار گرفت، در آن ظلمات وقتی دستش از همه جا کوتاه شد، فرمود خدایا هیچ معبودی جز تو نیست، کار من خروج از عبودیت تو بود، من تو را مقصر نمیدانم، تو از هر عیب و نقصی منزهی، من بودم که خطا کرده و به خودم ظلم و ستم کردم.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: خداوند میفرماید وقتی یونس (ع) این گونه با ما مناجات کرد، سریع دستش را گرفتیم، به کمکش رفتیم و او را از آن غم و گرفتاری نجات دادیم.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین عنوان کرد: خدای متعال در پایان میفرماید شما مؤمنین هم در زندگی دچار این گرفتاریها میشوید، اگر میخواهید نجات پیدا کنید، یونسوار به درگاه الهی بیایید و به خطاهای خود اعتراف کنید.
وی بیان کرد: این داستانها همه درس زندگی است، وقتی مشکلی برای ما پیش میآید، سریع خدا را مقصر ندانیم، بلکه بهدنبال اشتباهات خودمان بگردیم، خدا میخواهد ما متوجه اشتباهات خود شویم، متنبه شویم، توبه و استغفار کنیم، خدا اینگونه مؤمنین را نجات میدهد.
آیتالله مظفری خاطرنشان کرد: حضرت یونس (ع) این تهدید بزرگ را تبدیل به یک فرصت کرد، آن تهدید میتوانست دنیا و آخرت او را از بین ببرد، اما چون با این تهدید درست برخورد کرد پایه عروج او شد.
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اشتباهات انسان میتواند تبدیل به فرصت شود تا انسان دقت و توجه کند که ببیند نقص کارش کجاست، شکست مقدمه پیروزی است به شرطی که درست برخورد کنیم و بپذیریم که اشتباه کردهایم.
وی تصریح کرد: متأسفانه ما کمتر این درسهای قرآنی را آموختهایم و دائم بهدنبال مقصر میگردیم، در حالی که تقصیر اصلی بر گردن خودمان است، هر زمان چه در ارتباط با خدا و چه در ارتباط با دیگران، خطا و اشتباهی کردیم، این شجاعت را داشته باشیم که بگوییم اشتباه کردهایم و توبه و عذرخواهی کنیم، در ادامه نیز خطایمان را جبران کنیم و تلاش کنیم در آینده دچار خطا و لغزش نشویم.